СЕКОЈА ЧЕСТ : Боки 13 го најде и го спаси овој бездомник од ладното

0
loading...

“Насмеани лица, се радувам со цело срце… го најдовме Чичко Свето, во еден ладен подрум во Козле. Вечерва веднаш, од овој ладен подрум чичко Свето ќе го однесеме да преспие на топло место, а утре поради тоа што вечерва е доцна ќе го вселиме во топол и убав стан каде ќе може достоинствено и пристојно без да гладува и мрзне да го продолжи својот живот.

loading...

П.С. ова дело нека послужи како пример секој колку може да им помогнеме на овие луѓе. Со цело срце за чичко Свето“ напиша на својот профил Бојан Јовановски. Ваквиот потег е за секоја чест, браво! Неговата објава може да ја погледнете подолу.

loading...

Остави коментар