СИТЕ ВРАТИ МУ СЕ ОТВОРЕНИ: Овој хороскопски знак е знак на СРЕЌАТА

0
devojka
loading...

За него не постојат препреки…

Планетата која владее со овој знак е Јупитер. Овој знак претставува моќ, успех, уживање…Станува збор за Стрелецот.

loading...

Стрелецот е знак на среќата, веселбата, егзотиката, сака храна, пијалоци, патувања, музика, се бори против неправдата, се бори за човечките права, пријателствата му се многу важни. Тој има млад дух, убав естетски изглед, спортска градба. Тој понекогаш е бунтовник и сака да оди по својот пат.

loading...

Остави коментар