СКАНДАЛ СО НЕВАЖЕЧКИТЕ ЛИВЧИЊА: 90% од неважечките ливчиња биле заокружени за ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата!

0
loading...

Според нашите сознанија, на околу 90 отсто отсто од неважечките ливчиња заокружени бил бројот 1 за коалицијата „За подобра Македонја“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ.

loading...

Вкупно 38.712 неважечки ливчиња изброи Државната изборна комисија на овие парламентарни избори или двојно повеќе од изборите во 2014 година. Енормно повисокиот број отвора сомнеж за можна злоупотреба, а според нашите информации на околу 90 отсто од вкупниот број неважечки ливчиња гласот бил даден за ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата.

Ливчињата подоцна биле пречкртувани со цел да бидат поништени.

 

Извор:infomax.mk

loading...

Остави коментар