Friday, February 24, 2017

ВИДЕО: Бесен незадоволен грчки билдер од резултатот го нокаутира судијата!

Погледнете Грчкиот боди-билдер Јанис Магнос скоро сигурно ќе добие доживотна суспензија, откако бесен и незадоволен на судиската одлука на „Дијамантскиот Куп“ во Атина, го нокаутира...

Занимливи содржини

2 милиони прегледи на филмот за тажното куче (видео)

– Овој краток филм е наш подарок до сите живи суштества на планетата и се надеваме дека ќе ви се допадне и ќе има...

Девојка која беше парализирана 11 дена ја изненади својата медицинска сестра (видео)

Кога Бејли Мјурил необјасниво станала парализирана од половината надолу нејзините родители и медицински сестри се исплашиле дека таа ќе остане парализирана од остатокот на...

Потресна приказна: 5 – годишно момче прв пат влегува во Мекдоналдс (видео)

Гледајќи го како низ прозорец ги набљудува луѓето во Мекдоналдс, млад Индијец решава да го внесе бездомното момче внатре и да му купи нешто...