Одберете идеален подарок за годишнина
9
Jan

Одберете идеален подарок за годишнина

Знаеме колку изборот за совршениот подарок знае да биде тежок. Се ближи вашата годишнина веќе сте повеќе години заедно, си имате купено се, од парфеми до совршени алишта и веќе немате идеја што наредно. Сега е време да подарите нешто уникатно, нешто што вечно ќе го чува и ќе предизвика неизмерна радост. Ние од Виножито секогаш се трудиме да ги подготвиме најдобрите предлози за вас. Ова се само дел од подароците кои со сигурност ќе изненадат и ќе бидат полн погодок за вашата годишнина од врска

Прочитај
За прв пат кај нас - Дрвени слики со уметност на шајчиња
31
Jul

За прв пат кај нас - Дрвени слики со уметност на шајчиња

Со нашата цел секогаш да изненадиме и да овозможиме на секој да подари нешто персонализирано или да го надополни домот со нешто уникатно започнавме со изработка на стринг уметност. Односно дрвени слики за на ѕид изработени со персонализиран текст и форми, со специјална техника - плетење на шајчиња. Денес ви споделуваме нешто повеќе за идејата за овие изработки и интересот кој го добиваме од корисниците. Како започнавме да правиме вакви изработки? Секогаш се трудиме да изработиме нешто ново и

Прочитај