Декорација - изненадување за запросување

Изненадување за запросување. Декорација со балони на простор.

Кутија со шампајн, чаши и чоколатца

Дрвена персонализирана кутија за честитање свадба или веридба

Подарок за веридба

Дрвена слика со фотографија од парот и персонализиран текст. Уникатна уметсност со плетење на шајчиња и слика која ќе имаат вечно закачено на ѕид.

Поклон за веридба

Сет за веридба со дрвена слика со вазна и текст и персонализирано вино

Дрвена слика со персонализирана порака

Дрвена слика за веридба со персонализирана порака

Персонализирана кутија со вино

Подарок за паматење. Изненадете ги вашите најмили во секоја посебна пригода со персонализирана кутија со чоколатца, цевќиња и вино со натпис по ваш избор.