Премиум подарок со вино и чоколатца

Можност за персонализирана картичка со подарокот

Get Well Soon корпа

Подарок за побрзо оздравување со достава до дома Овошје Чај Чоколади и колачиња Тегличка за чај Чаша Супа

Корпоративни чоколатца

Чоколатца со лого од компанија за сите корпоративни настани. За информации контактирајте не на info@vinozito.mk

Подарок за најдобра другарка со персонализирано вино

Подарокот содржи: персонализрано вино, Raffaello чоколатца, цвеќиња и декоративна кутија. Може да биде изработен со порака и боја која вие ќе ја изберете.

Подарок за свадба - дрвена слика за на ѕид

Дрвена слика со нашата сепцијална техника на плетење.

Торта од пелени со розево слонче

Торта од пелени за девојче Боди Лигавче Чорапчиња Слонче

Корпа со подароци за бебe

Сет за новороденче во корпа: Облека Лигавче Чорапчиња Сет за јадење Кутија за цуцла Дрвена слика со слонче и име на бебето

Подарок дрвена слика со слонче за новороденче

Подарок за бебе кој ќе си го има со години. Слика за на ѕид со слонче и можност за додавање на текст по избор.

Подарок за осми март

Рачно изработена дрвена слика што се закачува на ѕид како декор со текст и порака за среќен осми март

Дрвена слика - Жена, мајка, кралица

Рачно изработен поклон за осми март, денот на жената. Дрвена слика со цвеќе како ѕидна декорација за домот. Совршен подарок за вашата мајка за било која пригода.

Мини слика со вазна за осми март

Помала димензија на рамка со вазна со текст за среќен 8ми март

Мини дрвена слика за ѕид

Подарок наменет за 8ми март, но и за секоја пригода. Рачно изработена дрвена плетена слика со цвеќе.

Слика со цвеќе - Среќен 8ми март

Најдобар поклон за мајка, девојка, сопруга, тетка, наставничка.

Подарок за наставничка

Рачно изработен подарок за крајот на учебната година. Дрвена слика за на ѕид со персонализиран текст од класот.

Подарок за мајка

Подарок за осми март со ваш слики. Уникатна дрвена плетена рамка.

Подарок за наставничка

Персонализирана дрвена слика за осми март за најдобрата наставничка

Подарок за слава! Дрвена слика за домот

Дрвена слика со порака за среќна слава која се закачува на ѕид како декор.

Вино и чоколатца за слава

Вино и персоналзизирани чоколатца во рачно изработена дрвена кутија за слава Св. Никола

Декорирани салфетки за слава

Декорирани салфетки за било каков настан.

Новогодишна дрвена слика

Уникатен подарок или декор за во домот. Дрвена слика како новогодишна честитка со текст по избор.

Подарок за Нова Година

Дрвена изработка со специјална техника плетење на шајчиња и порака, честитка за Нова година.

Премиум вино со чоколатца

Вино со чоколатца во дрвена кутија, идеален подарок за секоја пригода.

Сет со подароци во дрвена кутија

Сет со подароци во дрвена кутија, новогодишни чорапи, чоколатца, чаша, вино, свеќа и декор

Новогодишна кутија со вино и дрвена слика со елка

Подарок за Нова Година. Можност и за нарачка како корпоративен подарок со лого.

Персонализирани новогодишни чоколатца

Наместо честитка подарете персонализирани чоколатца со порака за Нова Година

Вино и чоколатца за слава Св. Никола

Вино и персонализирани чоколатца за слава Свети Никола

Торта од пелени со сет за нега на бебе

Торта од пелени за уникатно изненадување. Ја добивате во украсно пакување со целофан и машна.

Торта од пелени за момче

It's a Boy! Торта од пелени за новороденче со достава до дома. Содржина: Боди Мече Пешкирче Лигавче Чорапи Балон

Подарок за свадба - дрвена слика за невестата и младоженецот

Целосно разчно изработен подарок. Дрвена слика со нашата техника плетење на шајчиња кој се закачува на ѕид како декор.

Подарок - благодарност за докторка

Дрвена слика која ќе го краси ѕидот на докторката со персонализиран текст.

Покани за свадба

Покани за свадба со дизајн и пликоа по желба

Картички со чоколатца за свадба

Картички со чоколатца за свадба за секој гостин

Декорирани свеќи за свадба

Декорирање на свеќи за свадба и изработка на бонбончиња за во црква

Дрвена слика - подарок за моторџија

Подарок со изработен мотор во техника плетење на шајчиња.

Торта од хартија за роденден

Торта од хартија за роденден со дизајн по ваша желба

Кутија со шампајн, чаши и чоколатца

Дрвена персонализирана кутија за честитање свадба или веридба

Декорирани свеќи за крштевка

Декорирани свеќи за крштевка во бои по избор

Декорирани свеќи за свадба

Декорација на свеќи за секоја пригода

Подарок за роденден на татко

Подарок со омиленото вино и персонализирани чоколатца за татко

Подарок за бебе

Дрвена слика за на ѕид со слонче и името на девојчето. Уникатедн подарок кој ќе трае со години.

Подарок за најдобриот сопруг

Подарок за годишнина од брак за најдобриот сопруг. Дрвена слика за на ѕид со календарче од специјалниот датум.

Бонбончиња за свадба

Бонбончиња за во црква за свадба со декор по избор

Дрвена слика за на ѕид со велосипед

Соврешен декор за вашиот дом или подарок за роденден за секој точкарољубец. Со рачно изработен велоспед на дрво оваа дрвена слика се закчува на ѕид е уникатен подарок по кој ќе бидете запаметени.

Подарок за најдобрата мајка

Рачно изработена слика на дрво со нашата препознатлива техника - плетење на шајчиња. Со акрилна позадина во боја.

Рачно изработена слика со делфини

Целосно рачно изработена дрвена слика со делфини. Одличен подарок за партнерот, девојката.

Подарок - дрвена слика со плетена пеперутка

Уникатен подарок за секоја пригода или разубавување на вашиот дом. Сина пеперутка, рачно плетена со текст по избор.

Подарок за веридба

Дрвена слика со фотографија од парот и персонализиран текст. Уникатна уметсност со плетење на шајчиња и слика која ќе имаат вечно закачено на ѕид.

Подарок за инструктор од школа за возење

Подарок благодарност за инструктор по возење за успешно полагање кола.

Илсутрација во рамка за дипломирање

Дигитална илустрација - цртеж од другарката која дипломира. Испратете ни слика од личноста која дипломира и ќе изработиме илустрација со неа/него.

Жена, мајка, кралица

Подарок за сите кралици. Рачно изработена дрвена слика која се закачува на ѕид како декор. Совршен подарок за сопруга, мајка и за 8ми март

Дрвена слика со невеста и малдоженец и датумот од свадбата

Оригинален подарок за свадба или годишнина од брак. Дрвена слика со специјална техника на плетење и датум од големиот ден.

Our love story - Дрвена слика со сите важни датуми

Дрвена слика со сите важни датуми од вашата врска, до вашиот брак. Подарок совршен за годишнина.

Уникатен подарок со цвеќе и чоколатца

Подарок кој е совршен за слави или било која пригода и можност за додаток картичка со порака.

Подарок за среќно пензионирање

Дрвена слика со вазна која се закачува на ѕид како декор. Персонализиран текст по ваш избор.

Дрвена честитка за Нова Година

Рачно изработена мини слика на дрво со тахника плетење на шајчиња во форма на снегулка и порака за Нова Година.

Подарок за најдобриот тим

Цртеж во рамка 10-ка за најдобриот тим!

Подарок за татко - Вино со чаши и чоколатца во дрвена кутија

Есенски подарок за татко нарачан онлајн од странаство и доставен во Македонија. Декоративно вино со текст за среќен роденден, декорирани чаши и чоколатца во боите на есента.

Поклон со пораки за дипломирање

Уникатен подарок за дипломирање во кутија со пораки, чоколатца, капа за дипломирање и вештачки цветови

Поклон за веридба

Сет за веридба со дрвена слика со вазна и текст и персонализирано вино

Дрвена слика за годишнина на фирма

Совршен подарок или декор за вашата компанија. За славење на годишнина од постоењето.

Дрвена слика HOME

Дрвена слика изработена со специјална техника на платење на шајчиња. Доличен декор за домот или подарок за вселување во стан, нов дом. Со можност за промена на бои и додавање на закачалки за клучеви.

Подарок за покана за кумови

Вино и чоколатца во кутија за покана за кумови или старосватови. Ќе ми бидеш ли кум?

Подарок за роденден на мајка

Дрвена слика со цвеќе што се закчува на ѕид како подарок за мајка. Со персонализирана порака за роденден.

Подарок за годишнина

Подарок за прославување на годишнина од брак со рачно изработени невеста и малдоженец и текст по ваш избор.

Подарок за дипломирање

Поклон со порака за дипломирање, вештачки цветови, чоколатца и декор капа.

Подарок за дипломирање со капа на отварање

Подарок за дипломирање со цвеќиња, капа на отварање за мини поклон внатре, чоколатца срциња и пораки за дипломирање

Изработка за 10 години Global Taxi - Skopje

Дрвена слика со лого и текст за 10 години постоење на најдоброто Глобал такси Скопје! Возиме заедно!

Подарок за пензионирање

Подарок за пензионирање и за роденден на мајка. Уникатна слика што трае вечно.

Подарок за бебе

Подарок за добредојде на бебе новороденче. Бидете уникатни со рачна изработка како декор на ѕидот за бебенцето.

Подарок за годишнина

Совршен подарок за годишнина од врска, брак. Дрвена слика со специјална техника на плетење на шајки. Текстот е по ваш избор, а доле има можност за персонализиран датум.

Подарок за кумови

За покана за кумови и ново кумство подарете вино и чоколатца!

Подарок за татко

Подарок со вино, чаши и чоколатца за роденден на татко

Торта од пелени со балон

ИНФОРМАЦИИ КОМЕНТАРИ ОПИС Тортата од пелени содржи Мече Пешкирче Боди Капа Чорапи Пелени Платнена пелена Балон Декорација и пакување во целофан

Подарок за најдобрите забари

Подарок за најдобриот забар или ординација Дрвена слика за на ѕид изработена со специјатна техника на плетење

Дрвена слика со име

Дрвена слика за на ѕид со име по избор. Совршен подарок за роденден, именден и било кој ден.

Торта од пелени со Hello Kitty

Тортата од пелени содржи Мече Пелени Чорапи Боди Капа Платнена пелена Стикери Цуцла декор Декорација и пакување во целофан

Дрвена слика со детелинка и текст по избор за среќа

Дрвена слика со детелинка со 4 листа за среќа и текст по избор. Оваа изработка е за најдобриот доктор.

Подарок за дипломирање

Ктуија со чоколатца, топери со пораки, цвеќе и капа за дипломирање

Торта од пелени - замок

Торта од пелени во форма на замок со пешкир и мече *Мечето е розево во зависност од достпните количини, мече или hello kitty *Можност и за изработка во сина боја

Подарок или декорација за сите љубители на кафе! Дрвена слика за на ѕид со кафе

Дрвена слика за на ѕид ✔️ Целосно рачно изработена ✔️ Направена со специјална техника за плетење на дрво ✔️ Димензии: 27х30см

Дрвена плетена слика со срциња

Подарок со ваша слика, плетени срца со специјална техника на дрво и персонализиран текст. Одличен поклон за годишнина, Valentine, роденден или било која пригода.

Подарок за дипломирање

Уникатен подарок за дипломирање со чоколатца, цвеќиња, персонализирани пораки и рачно изработена капа.

Дрвена слика со персонализирана порака

Дрвена слика за веридба со персонализирана порака

Дрвена слика за годишнина

Рачно изработена слика за годишнина или било која пригода со слика

Подарок за веридба

Подарок со две мали вина, чоколатца и персонализирана порака за веридба.

Персонализиран подарок

Подарок за секоја пригода. Вино со персонализрана порака, две чаши, чоколатца и кутија.

Илустрации во рамка

Рачно насликани илсутрации во рамка.

Срце со чоколади

Кутија во форма на срце направена од чоколади.

Вино за слава + чоколатца и порака

Персонализирано вино за слава во дрвена декоративна кутија со персонлаизирани чоколатца.

Вино во дрвена кутија и персонализирани чоколатца

Декоративно вино за слава со порака од задната страна, персонализирани чоколатца и дрвена кутија

Подарок со вино и чоколадо

Најбараниот подарок за секоја пригода.

Поклон за дипломирање

Уникатен подарок со чоколатца, персонализирана кутија

Декоративно вино и чоколатца

Совршен подарок за слава! Декоративно вино и чоколатца.

Подарок за дипломирање

Уникате подарок за сите кои дипломираат со бајдера чоколатца, персонализирана кутија, цвеќиња и капа!

Подарок за свадба

Подарок со вино со персонализирана порака, декориарни чаши, бајадери и рачно изработена дрвена кутија.

Подарок за Велигден - Зајче

Подарок за Велигден или декорација за домот. Совршен поклон!

Подарок за Велигден

Овој Велигден подарете нешто уникатно. Слика плетена со различни бои и персонализиран текст или име. Декорација за домот или подарок за Велигден.

Новогодишна кутија

Кутија со подароци за Нова Година за секоја возраст

Подарок срце со чоколатца за годишнина

Срце со безброј Kinder чоколатца како ваш избор за поклон за годишнина

Торта од хартија - Пајо Патор

Торта од хартија + сокчиња со тема Пајо Патор за сите дечиња во градинка

Подарок за домот

Рачно изработен подарок на природно дрво!

Хартиена торта - Симба

Хартиена торта со слатко изненадување во секое парче!

Подарок за дипломирање или матурирање

Наместо класично цвеќе подарете уникатен подарок. Кутија со цветови, бајадери и капа која се отвара со можност за оставање порака или пари.

Подарок за работна годишнина

Подарокот содржи: Вино со перосонализана порака Чоколатца Цвеќиња Декоративна кутија и платно

Торта од пелени - Слонче

Тортата од пелени е одличен подарок за новороденче за крштевка, мекици или повојница. Во подарокот се вклучени: пелени, боди, ќебе, пешкирче, чорапи, лигавче, сет за хранење, кутија за цуцла, цуцла со бонбони и плишано слонче.

Подарок за прваче

Подарок за прв школски ден. Во подарокот се вклучени две пакувања фломастери, тефтерче, молив со жирафа, ножички, гуми, лепило во стик и леило за изработки. Заедно се целокупната декорација.

Декорација за мекици

Декорација со салфетки и персонализирани стапчиња за мекици за добредојде на новороденчето.

Персонализирана кутија со вино

Подарок за паматење. Изненадете ги вашите најмили во секоја посебна пригода со персонализирана кутија со чоколатца, цевќиња и вино со натпис по ваш избор.

Торта од пелени

Торта од пелени за момче со вклучено боди, лигавче, пижами, чорапи, пешкириња и плишано мече. Одличен поклон за новородени бебиња, прослава со мекици или крштевки.

Китенки за гостите на свадба

Китенки за гостите на свадба со мали цветови

Персонализирано вино за слава

Персонализирано вино за слава Св. Никола со посвета на задната страна

Персонализирано вино за слава

Персонализирано вино за слава Св. Архангел Михаил со посвета на задната страна

Свеќи за свадба

Елегантни свеќи за кумата и кумот за во црква за венчавање

Покани за прв роденден

Рачно изработени покани за прв роденден во форма на пелена.

Чашки со чоко стоби флипс

Чашки за повеќе употреби со чоколадни чоко стоби флипс за секое дете.

Пуканки

Пуканки во тематски дизајнирани садови

Мафини

Домашни чоколадни мафини во дизајнирани хартиени чашки

Теглички со мед за роденден

Уникатни декорирани теглички со природен мед за слатка маса.

Патоказ за роденден

Патоказ за добредојде на роденденска забава изработен од дрво.

Бонбони за во црква за свадба

Бонбони со паричка во дизајнирана корпа за свекрвата и кумата

Теглички со бонбони за свадба

Теглички со бонбони кои ги дава невестата при делење на тортата на свадбената свеченост.

Китенки и бонбони

Декоративни комплети од китенки и бонбони

Торта од пиво

Изберете некласична торта која е совршена за секој маж. Интересен подарок и изненадување. Во тортата има позиционирани свеќи и пива – лименки во бренд по избор.

Корсаж алка за свадба

Нежна алка со цвет која ја носи кумата, старосватицата или деверушите. Прекрасен додаток за елегатна свадбена комбинација.

Корсажи - алки со цветови

Партнерски корсажи за матура или полуматура во боја по избор на полу/матурантот.

Торта од пелени

Идеален подарок за крштевка или мекици за новороденче, се прави во боја и дизајн по избор.

Сет Becutan

Сет за бебе со Becutan производи. Во розева или сина боја.