Декорација со балони за кршевка

Dreamy balloons со позадина за сликање за крштевка или за роденден

Слатка маса со тема пеперутка

Целокупен дизајн на слатка маса со балони, декорации, мафини, пуканки, путер колачи, кутии со изнендувања и слатки задоволства за секое дете на роденденот.

Слатка маса со тема Unicorn

Слатка маса со тема Unicorn и декорација на просторот.

Слатка маса со тема поларно мече

Слатка маса со кутии со пуканки, мафини, путер колачи, крофни, персонализирани чоколатца, кутии со изненадувања за секое дете и други слатки задоволства.

Слатка маса со тема Трактор

Слатка маса со тема Трактор и столб од балон за втор роденден.

Слатка маса - Животни

Слатка маса со тема животни и целокупна декорација на просторот.

Новогодишна слатка маса

Новогодишна слатка маса со тема Снешко. Со специјални декорации, слатки и грицки за секое дете.

Слатка маса и декорација со тема Jungle

Богата декорација со балони во духот на џунглата и омилената боја на славеникот.

Слатка маса - Снежана и седумте џуџиња

Слатка маса со тема Снежана и седумте џуџиња

Слатка маса - Minnie

Слатка маса со тема Minnie во розева боја. Мафини, путер колачиња

Слатка маса - Слонче

Слатка маса со тема слонче за среќа. Прекрасни пастелни бои и уникатни декорации со балони. Грицки, капи и пијалоци за секое дете се вклулчени.

Слатка маса со тема Мини

Слатка маса за втор роденден со различни слатки и грицки за секое дете кое ќе присуствува на роденденот. Дополнително вклучена е целокупна декорација со балони и букви од стиропор.

Слатка маса

Целокупен дизајн на тематска слатка маса со балони, декорации, мафини, пуканки, теглички со бонбони, сокчиња, лижавчиња, m&m, букви од стиропор и слатки изненадувања за секое дете на роденденот.