Подарок за инструктор од школа за возење

Подарок благодарност за инструктор по возење за успешно полагање кола.

Подарок за веридба

Подарок со две мали вина, чоколатца и персонализирана порака за веридба.

Персонализиран подарок

Подарок за секоја пригода. Вино со персонализрана порака, две чаши, чоколатца и кутија.

Подарок за свадба

Подарок со вино со персонализирана порака, декориарни чаши, бајадери и рачно изработена дрвена кутија.

Подарок за домот

Рачно изработен подарок на природно дрво!

Торта од пелени - Слонче

Тортата од пелени е одличен подарок за новороденче за крштевка, мекици или повојница. Во подарокот се вклучени: пелени, боди, ќебе, пешкирче, чорапи, лигавче, сет за хранење, кутија за цуцла, цуцла со бонбони и плишано слонче.

Подарок за најдобра другарка со персонализирано вино

Подарокот содржи: персонализрано вино, Raffaello чоколатца, цвеќиња и декоративна кутија. Може да биде изработен со порака и боја која вие ќе ја изберете.