Подарок за Нова Година

Дрвена изработка со специјална техника плетење на шајчиња и порака, честитка за Нова година.

Дрвена честитка за Нова Година

Рачно изработена мини слика на дрво со тахника плетење на шајчиња во форма на снегулка и порака за Нова Година.

Персонализирани новогодишни чоколатца

Наместо честитка подарете персонализирани чоколатца со порака за Нова Година

Сет со подароци во дрвена кутија

Сет со подароци во дрвена кутија, новогодишни чорапи, чоколатца, чаша, вино, свеќа и декор

Подарок за најдобриот тим

Цртеж во рамка 10-ка за најдобриот тим!

Новогодишна кутија

Кутија со подароци за Нова Година за секоја возраст