Подарок за среќно пензионирање

Дрвена слика со вазна која се закачува на ѕид како декор. Персонализиран текст по ваш избор.

Подарок за пензионирање

Подарок за пензионирање и за роденден на мајка. Уникатна слика што трае вечно.