Декорација за мекици

Декорација со салфетки и персонализирани стапчиња за мекици за добредојде на новороденчето.

Торта од пелени

Торта од пелени за момче со вклучено боди, лигавче, пижами, чорапи, пешкириња и плишано мече. Одличен поклон за новородени бебиња, прослава со мекици или крштевки.

Торта од пелени

Идеален подарок за крштевка или мекици за новороденче, се прави во боја и дизајн по избор.

Сет Becutan

Сет за бебе со Becutan производи. Во розева или сина боја.