Сет за крштевка - салфетки и кутии

За декорација на масата пред секој гостин. Декорирана салфетка и кутија со чоколатца.

Картички со чоколатца за крштевка

Персонализиран сувенир од крштевката или картички кои може да ги ставите како декор врз салфетките.

Украсување на простор за роденден и крштевка

Декорација со балони и салфетки и кутии со чоколатца за секој гостин за роденден и крштевка

Декорирани свеќи за крштевка

Декорирани свеќи за крштевка во бои по избор

Специјална декорација со балони во боите на есента

Совршена декорација во боите на есента, во домашна атмосфера за прославување на роденден или крштевка. Со малку гости, другарчиња или без, ние и сега спремаме декорации за паметење и спомени кои траат вечно.

Позадина со балони за фотосесија на крштевка

Балони во позадина за крштевка. Совршени за фотосесија за крштевката со текст во позадина и бои по избор.

Позадина со балони за сликање за крштевка

Балони во сина боја и натпис среќна крштевка се совршениот начин за одбележување на овој специјален датум.

Декорација со балони за кршевка

Dreamy balloons со позадина за сликање за крштевка или за роденден

Слатка маса со тема Мини

Слатка маса за втор роденден со различни слатки и грицки за секое дете кое ќе присуствува на роденденот. Дополнително вклучена е целокупна декорација со балони и букви од стиропор.

Декорација со балони за роденден

Декорација со балони по желба за роденден на вашето дете или било каква прослава и букви од стиропор.

Торта од пелени

Идеален подарок за крштевка или мекици за новороденче, се прави во боја и дизајн по избор.