Слатка маса - Minnie

Слатка маса со тема Minnie во розева боја. Мафини, путер колачиња

Слатка маса со тема Мини

Слатка маса за втор роденден со различни слатки и грицки за секое дете кое ќе присуствува на роденденот. Дополнително вклучена е целокупна декорација со балони и букви од стиропор.

Слатка маса

Целокупен дизајн на тематска слатка маса со балони, декорации, мафини, пуканки, теглички со бонбони, сокчиња, лижавчиња, m&m, букви од стиропор и слатки изненадувања за секое дете на роденденот.

Декорација со балони за роденден

Декорација со балони по желба за роденден на вашето дете или било каква прослава и букви од стиропор.