Слатка маса - Животни

Слатка маса со тема животни и целокупна декорација на просторот.

Слатка маса и декорација со тема Jungle

Богата декорација со балони во духот на џунглата и омилената боја на славеникот.

Слатка маса - Снежана и седумте џуџиња

Слатка маса со тема Снежана и седумте џуџиња

Слатка маса - Слонче

Слатка маса со тема слонче за среќа. Прекрасни пастелни бои и уникатни декорации со балони. Грицки, капи и пијалоци за секое дете се вклулчени.

Чашки со чоко стоби флипс

Чашки за повеќе употреби со чоколадни чоко стоби флипс за секое дете.

Пуканки

Пуканки во тематски дизајнирани садови

Мафини

Домашни чоколадни мафини во дизајнирани хартиени чашки

Теглички со мед за роденден

Уникатни декорирани теглички со природен мед за слатка маса.