Дрвена слика HOME

Дрвена слика изработена со специјална техника на платење на шајчиња. Доличен декор за домот или подарок за вселување во стан, нов дом. Со можност за промена на бои и додавање на закачалки за клучеви.

  • Сподели

Слични Производи