Дрвена слика за на ѕид со велосипед

Соврешен декор за вашиот дом или подарок за роденден за секој точкарољубец. Со рачно изработен велоспед на дрво оваа дрвена слика се закчува на ѕид е уникатен подарок по кој ќе бидете запаметени.

Категории: роденден
  • Сподели

Слични Производи