Подарок за татко - Вино со чаши и чоколатца во дрвена кутија

Есенски подарок за татко нарачан онлајн од странаство и доставен во Македонија. Декоративно вино со текст за среќен роденден, декорирани чаши и чоколатца во боите на есента.

Категории: татко, роденден
  • Сподели

Слични Производи