Дрвена плетена слика со срциња

Подарок со ваша слика, плетени срца со специјална техника на дрво и персонализиран текст. Одличен поклон за годишнина, Valentine, роденден или било која пригода.

Категории: подароци
  • Сподели

Слични Производи