Подарок за свадба - дрвена слика за невестата и младоженецот

Целосно разчно изработен подарок. Дрвена слика со нашата техника плетење на шајчиња кој се закачува на ѕид како декор.

Категории: свадба
  • Сподели

Слични Производи