Китенки за гостите на свадба

Китенки за гостите на свадба со мали цветови

Китенки и бонбони

Декоративни комплети од китенки и бонбони

Корсаж алка за свадба

Нежна алка со цвет која ја носи кумата, старосватицата или деверушите. Прекрасен додаток за елегатна свадбена комбинација.