Илсутрација во рамка за дипломирање

Дигитална илустрација - цртеж од другарката која дипломира. Испратете ни слика од личноста која дипломира и ќе изработиме илустрација со неа/него.

Поклон со пораки за дипломирање

Уникатен подарок за дипломирање во кутија со пораки, чоколатца, капа за дипломирање и вештачки цветови

Подарок за дипломирање

Поклон со порака за дипломирање, вештачки цветови, чоколатца и декор капа.

Подарок за дипломирање со капа на отварање

Подарок за дипломирање со цвеќиња, капа на отварање за мини поклон внатре, чоколатца срциња и пораки за дипломирање

Подарок за дипломирање

Ктуија со чоколатца, топери со пораки, цвеќе и капа за дипломирање

Подарок за дипломирање

Уникатен подарок за дипломирање со чоколатца, цвеќиња, персонализирани пораки и рачно изработена капа.

Поклон за дипломирање

Уникатен подарок со чоколатца, персонализирана кутија

Подарок за дипломирање

Уникате подарок за сите кои дипломираат со бајдера чоколатца, персонализирана кутија, цвеќиња и капа!

Подарок за дипломирање или матурирање

Наместо класично цвеќе подарете уникатен подарок. Кутија со цветови, бајадери и капа која се отвара со можност за оставање порака или пари.

Персонализирана кутија со вино

Подарок за паматење. Изненадете ги вашите најмили во секоја посебна пригода со персонализирана кутија со чоколатца, цевќиња и вино со натпис по ваш избор.