Премиум вино со чоколатца

Вино со чоколатца во дрвена кутија, идеален подарок за секоја пригода.

Подарок за најдобриот сопруг

Подарок за годишнина од брак за најдобриот сопруг. Дрвена слика за на ѕид со календарче од специјалниот датум.

Дрвена слика со невеста и малдоженец и датумот од свадбата

Оригинален подарок за свадба или годишнина од брак. Дрвена слика со специјална техника на плетење и датум од големиот ден.

Our love story - Дрвена слика со сите важни датуми

Дрвена слика со сите важни датуми од вашата врска, до вашиот брак. Подарок совршен за годишнина.

Уникатен подарок со цвеќе и чоколатца

Подарок кој е совршен за слави или било која пригода и можност за додаток картичка со порака.

Дрвена слика за годишнина на фирма

Совршен подарок или декор за вашата компанија. За славење на годишнина од постоењето.

Подарок за годишнина

Подарок за прославување на годишнина од брак со рачно изработени невеста и малдоженец и текст по ваш избор.

Подарок за годишнина

Совршен подарок за годишнина од врска, брак. Дрвена слика со специјална техника на плетење на шајки. Текстот е по ваш избор, а доле има можност за персонализиран датум.

Дрвена слика за годишнина

Рачно изработена слика за годишнина или било која пригода со слика

Срце со чоколади

Кутија во форма на срце направена од чоколади.

Подарок срце со чоколатца за годишнина

Срце со безброј Kinder чоколатца како ваш избор за поклон за годишнина