Торта од пелени - замок

Торта од пелени во форма на замок со пешкир и мече *Мечето е розево во зависност од достпните количини, мече или hello kitty *Можност и за изработка во сина боја

Категории: новороденче, бебе
  • Сподели

Слични Производи