Торта од пелени со Hello Kitty

Тортата од пелени содржи Мече Пелени Чорапи Боди Капа Платнена пелена Стикери Цуцла декор Декорација и пакување во целофан

Категории: бебе, новороденче
  • Сподели

Слични Производи