Корпа со подароци за бебe

Сет за новороденче во корпа: Облека Лигавче Чорапчиња Сет за јадење Кутија за цуцла Дрвена слика со слонче и име на бебето

Торта од пелени со сет за нега на бебе

Торта од пелени за уникатно изненадување. Ја добивате во украсно пакување со целофан и машна.

Торта од пелени со розево слонче

Торта од пелени за девојче Боди Лигавче Чорапчиња Слонче

Торта од пелени за момче

It's a Boy! Торта од пелени за новороденче со достава до дома. Содржина: Боди Мече Пешкирче Лигавче Чорапи Балон

Подарок дрвена слика со слонче за новороденче

Подарок за бебе кој ќе си го има со години. Слика за на ѕид со слонче и можност за додавање на текст по избор.

Подарок за бебе

Дрвена слика за на ѕид со слонче и името на девојчето. Уникатедн подарок кој ќе трае со години.

Торта од пелени со Hello Kitty

Тортата од пелени содржи Мече Пелени Чорапи Боди Капа Платнена пелена Стикери Цуцла декор Декорација и пакување во целофан

Торта од пелени - замок

Торта од пелени во форма на замок со пешкир и мече *Мечето е розево во зависност од достпните количини, мече или hello kitty *Можност и за изработка во сина боја