Подарок за слава! Дрвена слика за домот

Дрвена слика со порака за среќна слава која се закачува на ѕид како декор.

Вино и чоколатца за слава

Вино и персоналзизирани чоколатца во рачно изработена дрвена кутија за слава Св. Никола

Декорирани салфетки за слава

Декорирани салфетки за било каков настан.

Вино и чоколатца за слава Св. Никола

Вино и персонализирани чоколатца за слава Свети Никола

Уникатен подарок со цвеќе и чоколатца

Подарок кој е совршен за слави или било која пригода и можност за додаток картичка со порака.

Вино за слава + чоколатца и порака

Персонализирано вино за слава во дрвена декоративна кутија со персонлаизирани чоколатца.

Вино во дрвена кутија и персонализирани чоколатца

Декоративно вино за слава со порака од задната страна, персонализирани чоколатца и дрвена кутија

Декоративно вино и чоколатца

Совршен подарок за слава! Декоративно вино и чоколатца.

Персонализирана кутија со вино

Подарок за паматење. Изненадете ги вашите најмили во секоја посебна пригода со персонализирана кутија со чоколатца, цевќиња и вино со натпис по ваш избор.

Персонализирано вино за слава

Персонализирано вино за слава Св. Архангел Михаил со посвета на задната страна