Декорација со балони и слатка маса за крштевка

Премиум балони со позадина во форма на круг. Декорација за кршевка со тема Princess Bear, надополнета со слатка маса. Содржина на масата: пуканки, путер, колачи, мафини, кутии со изненадувања и други слатки изненадувања

Категории: роденден
  • Сподели

Слични Производи