Зимска декорација со балони и слатка маса за прв роденден

Декорација во домашна атмосфера со балони и слатка маса. Темата на оваа декорација е Пингвин и содржи мафини, путер колачиња, крофни, пуканки и многу слатки изненадувања за сите дечиња.

Категории: роденден
  • Сподели

Слични Производи