Подарок за свадба - дрвена слика за на ѕид

Дрвена слика со нашата сепцијална техника на плетење.

Подарок за свадба - дрвена слика за невестата и младоженецот

Целосно разчно изработен подарок. Дрвена слика со нашата техника плетење на шајчиња кој се закачува на ѕид како декор.

Декорација за свадба

Позадина за сликање со балони за свадба

Покани за свадба

Покани за свадба со дизајн и пликоа по желба

Картички со чоколатца за свадба

Картички со чоколатца за свадба за секој гостин

Декорирани свеќи за свадба

Декорирање на свеќи за свадба и изработка на бонбончиња за во црква

Кутија со шампајн, чаши и чоколатца

Дрвена персонализирана кутија за честитање свадба или веридба

Декорирани свеќи за свадба

Декорација на свеќи за секоја пригода

Бонбончиња за свадба

Бонбончиња за во црква за свадба со декор по избор

Дрвена слика со невеста и малдоженец и датумот од свадбата

Оригинален подарок за свадба или годишнина од брак. Дрвена слика со специјална техника на плетење и датум од големиот ден.

Подарок за покана за кумови

Вино и чоколатца во кутија за покана за кумови или старосватови. Ќе ми бидеш ли кум?

Подарок за свадба

Подарок со вино со персонализирана порака, декориарни чаши, бајадери и рачно изработена дрвена кутија.

Китенки за гостите на свадба

Китенки за гостите на свадба со мали цветови

Свеќи за свадба

Елегантни свеќи за кумата и кумот за во црква за венчавање

Бонбони за во црква за свадба

Бонбони со паричка во дизајнирана корпа за свекрвата и кумата

Теглички со бонбони за свадба

Теглички со бонбони кои ги дава невестата при делење на тортата на свадбената свеченост.

Китенки и бонбони

Декоративни комплети од китенки и бонбони

Корсаж алка за свадба

Нежна алка со цвет која ја носи кумата, старосватицата или деверушите. Прекрасен додаток за елегатна свадбена комбинација.