Слатка маса со тема Пиличи

Мини слатка маса за одбележување на роденденот совршена декорација за славење на роденден во домашна атмосфера. Тема: Пиличи, дополнета со балони на хелиум.

Категории: роденден
  • Сподели

Слични Производи